Είμαι μέλος του conclavio, έβγαλα 30.000 χάρη στο Δαμιανο Προσαλεντη. Η αλήθεια για τον εκατομμυριούχο

conclavio damian prosalendis ekatommyriouxos gr tik tok

conclavio damian prosalendis ekatommyriouxos gr tik tok

Sharing is caring!

Λοιπόν.

Οφείλω να πω κάποια πράγματα όσον αφορά το Κονκλάβιο του Δαμιανού Προσαλέντη για να μπορέσω να βοηθήσω επόμενα μέλη ή και τωρινά μέλη του γιατί με πιάνουν οι καλοσύνες μου μεγάλος που είμαι.

Αρχικά στο Κονκλάβιο του εκατομμυριούχου μπήκα στα 150+ μέλη περίπου όταν η συνδρομή ήταν 49€ ο μήνας το Σεπτέμβριο του 2021. 

Ο Προσαλέντης έλεγε τότε πως όπως ανεβαίνει η αξία του bitcoin έτσι θα ανεβαίνει και η είσοδος στο Κονκλάβιο του. Όποιος πρόλαβε και μπήκε νωρίς όπως εγώ, κρατάει τη χαμηλότερη τιμή ακόμη και αν η είσοδος ανέβει. Η συνδρομή διπλασιάστηκε 1 μήνα αργότερα και έγινε 98 ευρώ για τα νέα μέλη μόνο. Κράτησε την υπόσχεση του, γιατί έως σήμερα που συνεχίζω να είμαι μέσα εγώ πληρώνω τα μισά μιας και μπήκα νωρίς.

Επίσης χαίρω άλλων προνομίων λόγω αυτού, όπως πρόσβαση στη Μυστική Αίθουσα Βετεράνων. Από τα εκατοντάδες μέλη στο Κονκλάβιο, μόνο 30-40 βρίσκονται στους Βετεράνους ανά πάσα στιγμή. H Αίθουσα αυτή έχει και άλλα προνόμια τα οποία απαγορεύεται να αναφέρω δημόσια. Χάρη σε αυτά έβγαλα πάνω από 30,000 ευρώ όσο καιρό είμαι στο Κονκλάβιο, που είναι λιγότερο από χρόνος.

Το Κονκλάβιο έχει τόσο πληροφορίες αρχαρίων όσο και προχωρημένων οπότε είναι για κάθε επίπεδο. Εγώ ξεκίνησα ως αρχάριος με τον Οδηγό Κρυπτο στην Αίθουσα Αρχαρίων και με τους Πάπυρους της Επιτυχίας για επιχειρήσεις.

Έμαθα πως να ανοίξω κρυπτο-πορτοφόλια με ασφάλεια, να προστατεύομαι από απάτες και να επενδύω υπεύθυνα, με μεγάλη επιτυχία. 

Δεν θα είχα μάθει ποτέ τα ίδια μόνος μου τόσο γρήγορα με βιντεάκια στο YouTube όπως προσπαθούν πολλοί για να τη βγάλουν τσάμπα. Αυτή είναι ηλίθια λογική ισοδύναμη με το να θες να μάθεις Αγγλικά χωρίς φροντιστήριο ή να γίνεις πυγμάχος βλέποντας βιντεάκια χωρίς δάσκαλο η συμμαθητές. 

Στο Κονκλάβιο ξεκίνησα με ένα μικρό ποσό, 500 ευρώ για να επενδύσω σε κρυπτο & NFTs. Από το Σεπτέμβρη έως το Δεκέμβριο, το ποσό αυτό πολλαπλασιάστηκε σε χρόνο ντε-τε. Έφτασα τις 8000 ευρώ μόνο με τα σήματα του Κονκλαβίου που έστελνε ο Δαμιανός. 

Άκουγα μέλη να λένε πως το Κονκλάβιο είναι απάτη για αυτούς γιατί δεν έβγαλαν λεφτά με τα σήματα. Απλά δεν τα ακολούθησαν όλα ή ρίσκαραν όλο τους το πορτοφόλι σε 2-3 σήματα σαν να παίζουν ρουλέτα, αγνοώντας όλες τις προειδοποιήσεις του Δαμιανού και του Οδηγού Κρυπτο στο Κονκλάβιο. 

ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ

Στο ζουμί τώρα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά κανάλια στο Telegram του Conclavio. Ένα από αυτά είναι το Κανάλι Σημάτων Κρύπτο. Εκεί στάλθηκαν τεράστιες επιτυχίες, όπως το 15000Χ στο Floki που έγινε πριν μπω εγώ και έβγαλε τρελά λεφτά στα μέλη. Μιλάμε για 5ψήφια και 6ψήφια ποσά. Τρελά πράγματα! 

Έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάτι τόσο ακραίο, αλλά υπήρξαν πολλά 10Χ-100Χ όπως τα DeGods NFTs, που έφτασαν από μερικά κατοστάρικα στις αρχές του Γενάρη να αξίζουν $40,000 το ένα τον Απρίλη του 2022!

Αυτό μάλιστα ο Δαμιανός το έδωσε δημόσια σε όλο το Tik Tok στις 11 Φλεβάρη σαν δείγμα για το τι μπορεί να κάνει η γνώση που σου δίνει το Κονκλαβιο. 

Ναι έδειξε την αγορά του ζωντανά, όπου το πήρε για περίπου $1000, και μέσα σε 1.5 μήνες τα έκανε $40,000. Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Το ότι το έκανε μπροστά σε ολους και έκλεισε τόσα στόματα ήταν εντυπωσιακή επιδειξη ικανοτήτων.

Πέρα από αυτά, όλα τα υπόλοιπα σήματα στο Κονκλάβιο ήταν επίσης πολύ καλές επιλογές. Σαν μηχανές εκτύπωσης χρήματος, το ένα μετά το άλλο μας έβγαζαν λεφτά. 

Πολύ σοβαρά επιλεγμένα πρότζεκτ όπως τα Cets On Creck (14Χ), Blocksmith Labs (18X), Jelly eSports (12.5X), Gamerooms (50X) και πάρα πολλά άλλα. Φυσικά υπήρξαν και κάποιες ανεπιτυχείς αγορές, αλλά ήταν η μειοψηφία και ούτε που τις καταλάβαινες αν έμπαινες σε όλα τα υπόλοιπα όπως έπρεπε.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ CONCLAVIO ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ HATERS

Υπήρξε μία μεγάλη διαμάχη τον Ιανουάριο μεταξύ του Δαμιανού, του Conclavio και κάποιων πικρόχολων hater από το tik tok η οποία έστειλε τον ekatommyriouxo σε πρωτοσέλιδα. 

Αυτοί έλεγαν αισχρά ψέματα για το Κονκλάβιο που γινόντουσαν viral και γνωστά ΜΜΕ τα δημοσίευαν χωρίς έλεγχο για να πάρουν κομμάτι των προβολών. Αλλά μετά οι haters έγιναν ρεζίλι όταν τους ξεμπρόστιασε ο Δαμιανός σε βίντεο του. Και τα μέσα ενημέρωσης κατέβασαν τα άρθρα τους για να μην έχουν νομικά τρεχάματα που αναδημοσίευσαν τα ψέματα.

Αυτό με έκανε να πιστέψω ακόμη περισσότερο στο Κονκλάβιο και το Δαμιανό, γιατί όλοι όσοι είπαν ότι είναι απάτη είδαν τη βλακεία τους να γυρνάει boomerang.

ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ & H ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Ο σεβασμός μου στο Κονκλάβιο και το Δαμιανό Προσαλέντη όμως τερματίστηκε όταν οργάνωσε φιλανθρωπική ενέργεια για να βοηθηθεί μια άστεγη γιαγιούλα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Slidis Mode που είχε αναλάβει να την φροντίζει και να διαχειρίζεται τα χρήματα του εράνου καθώς το ξεκίνησε πρώτος.

Ο Δαμιανός και το Κονκλάβιο ενίσχυσαν οικονομικά τον έρανο που είχε ήδη ξεκινήσει ο Slidis νωρίτερα στο tik tok του. Αυτή η κίνηση μας έδειξε την άλλη, πιο ανθρώπινη πλευρά του εκατομμυριούχου, ο οποίος στο tik tok του ekatommyriouxos.gr μπορεί να φλεξάρει ασταμάτητα την καλή ζωή και να λέει πικρές αλήθειες που πολλοί δεν θέλουν να ακούσουν, αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο.

Αλλά αυτή δεν είναι η 1η φορά που είδαμε αυτή τη πλευρά του Δαμιανού στο Κονκλάβιο.

Ο ίδιος είχε αποζημιώσει από τη τσέπη του μέλη που εξαπατήθηκαν από ένα βαλτό σαμποτέρ, που φαίνεται να είχε συσχέτιση με τους haters του Κονκλαβίου. Και είχε δώσει υποτροφίες για δωρεάν φοίτηση στο Κονκλάβιο σε πάνω από 100 θύματα από πυραμίδες και επενδυτικά σχήματα απάτη όπως η Wind Media, Rapid Minerals και DF όταν αυτές εξαφανίστηκαν με τα λεφτά των θυμάτων γύρω στο Μάιο του 2022

Άλλωστε το Κονκλάβιο διατηρούσε δωρεάν κοινότητα υποδοχής για πάνω από 3000 μέλη που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τη μηνιαία συνδρομή, για πάνω από μισό χρόνο. Ο Δαμιανός και πολλά μέλη από το Κονκλάβιο, και οι Εκπαιδευτές της ακαδημίας αφιέρωναν τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθάνε ακόμη και αυτούς που δεν πλήρωναν τίποτα για όλο αυτό το κόπο.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΑΞΙΖΕΙ?

Τώρα θα με ρωτήσετε: “γιατί είσαι τόσο καιρό μέσα”? Γιατί πρώτα απ όλα έχω βγάλει όσα χρήματα δεν φανταζόμουν ότι θα βγάλω φέτος, γυρνόντας τα 500 μου ευρώ σε 8000 ευρώ τους πρώτους μου μήνες στο Κονκλάβιο και μετά σε 30,000 ευρώ με όλες τις επιτυχίες στα NFT την άνοιξη του 2022. Και ξεκίνησα με ένα μικρό κομπόδεμα από τη δουλειά μου, χωρίς εμπειρία στο χώρο των επενδύσεων.

Ακολούθησα πιστά τον οδηγό του Κονκλάβιο, τους κανόνες και τις οδηγίες των Εκπαιδευτών και όλα πήγαν καλά. Έδωσα και ’γώ φυσικά ατελείωτες ώρες μελέτης και προσπάθειας, σε αντίθεση με όσους έβλεπα να τα παρατάνε τις πρώτες εβδομάδες τους μέσα στην ακαδημία του Κονκλάβιο. 

Υπάρχουν και αυτοί, τεμπέληδες που δεν προσπαθούν σοβαρά και περιμένουν εκατομμύρια χωρίς να σηκώσουν δάχτυλο. Ε δεν γίνεται έτσι ρε φίλε. Συν αθηνά και χείρα κίνει έλεγαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι, σωστά? Αν ήταν απάτη, δεν θα καθόμουν μέσα τόσο καιρό, ούτε θα έλεγα σε φίλους μου να γίνουν μέλη.

Πέρα από τα χρήματα, στο Κονκλάβιο βρήκα μια οικογένεια. Ανήκω σε μια ομάδα που με καταλαβαίνει. Έχω κάνει πολλές γνωριμίες που μετατράπηκαν σε φιλίες στην πραγματική ζωή. 

Βγαίνουμε μαζί, περνάμε καλά και πάνω από όλα έχουμε κοινούς στόχους και πορεία. 

Αυτό για μένα είναι ανεκτίμητο. Και παρότι μπήκα για τα λεφτά, οι σχέσεις που έχω δημιουργήσει μέσα στο Κονκλάβιο του Προσαλέντη δεν μπορούν να μετρηθούν με χρήμα. 

Μόνο για αυτό το Κονκλάβιο για μένα είναι χρυσός και είμαι ευγνώμων στο Δαμιανό που το έφτιαξε. Αν σκέφτεσαι να μπεις, πέτα τις αμφιβολίες σου στα σκουπίδια και πίστεψε με η ζωή σου θα γίνει καλύτερη από ποτέ μέσα στο Κονκλάβιο.